Plåtslagare Mönsterås

MM Plåtslageri och Bygg – plåtslagare Mönsterås

Din lokala plåtslagare

Hej och vad roligt att du har hittat hit till vår sida! MM Plåtslageri och Bygg är ett företag med lång erfarenhet ifrån branschen. Vi vänder oss till alla som söker en plåtslagare i Mönsterås. Men självklart kan vi hjälpa till även i angränsande kommuner. Varmt välkommen att höra av dig för en gratis offert, eller om du önskar mer information om oss och hur vi kan hjälpa till. Klicka här för att läsa mer om oss.

Om oss

MM Plåtslageri och Bygg är ett företag som vänder sig både till privatpersoner och till företag, Kvalitet framför kvantitet är vårt motto. Vår service erbjuder vi utifrån varje kunds behov och önskemål.

Vissa arbeten kan ge skattereduktion och du kan läsa mer om vad som gäller HÄR.

Tak- och plåtslageriarbeten

Det vi inte kan när det kommer till tak- och plåtslageriarbeten är inte värt att veta! Dessutom erbjuder vi byggtjänster, perfekt för dig som ska bygga eller renovera.

Alltid nöjda kunder

Nöjda kunder är A och O för oss. Kvalitet och noggrannhet är två viktiga parametrar i allt arbete som vi genomför, alltför ett perfekt slutresultat som kunden ska glädja sig åt i många år i framtiden.

Plåtslagare Mönsterås
Plåtslagare Mönsterås

Vad vi erbjuder för tjänster

Plåtslagare Mönsterås

Vår målgrupp är alla som söker en plåtslagare i Mönsterås med omnejd. Här finns det många år av erfarenhet och ni kan därmed lita på oss och vår kompetens. Kvalitet är någonting som vi alltid har i fokus, alltifrån våra arbetsmetoder till hur vi väljer material.

Några exempel på vad vi erbjuder:

  • plåtarbeten
  • takrenovering
  • takbyte
  • fönster/dörrbyte
  • fasadrenovering
  • altaner/uterum/förråd
  • trappor
  • takskottning.

Som sagt var så är ovanstående exempel på vad det är vi erbjuder men vi kan hjälpa till med mycket annat också. Tveka därför inte på att kontakta oss, även om den tjänst du vill få hjälp med inte återfinns i listan!

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

MM Plåtslageri och Bygg

LINDELÖVSGATAN 3, 572 73 Kristdala

0760-22 46 41

info@mmplat.se

Plåtslagare Mönsterås

MM Plåtslageri och Bygg är ett pålitligt och prisvänligt alternativ av företag för alla som söker en plåtslagare i Mönsterås, Vi ser fram emot att få hjälpa dig, varmt välkommen!