Snickare Mönsterås

MM Plåtslageri och Bygg – snickare Mönsterås

Din lokala snickare

Hej och vad roligt att du har hittat hit till vår sida! på nätet MM Plåtslageri och Bygg är ett företag med lång erfarenhet ifrån branschen. Vi vänder oss till alla som söker en snickare i Mönsterås. Även i närliggande städer kan vi vara behjälpliga. Varmt välkommen att höra av dig för en offert som inte kostar någonting, eller om du önskar mer information om oss och hur vi kan hjälpa till. Klicka här för att läsa mer om oss.

Om oss

MM Plåtslageri och Bygg är ett företag som vänder sig både till privatpersoner och till företag, Kvalitet framför kvantitet är vårt motto. Vår service erbjuder vi utifrån varje kunds behov och önskemål.

Vissa arbeten kan ge skattereduktion och du kan läsa mer om vad som gäller HÄR.

Snickare Mönsterås

Tak- och plåtslageriarbeten

Utöver bygg och snickeri så erbjuder vi också tak- och plåtslageriarbeten. Perfekt för dig som behöver hjälp med ditt tak. Hör av dig så berättar vi mera om hur vi kan hjälpa till!

Alltid nöjda kunder

Nöjda kunder är A och O för oss. Kvalitet och noggrannhet är två viktiga parametrar i allt arbete som vi genomför, alltför ett perfekt slutresultat som kunden ska glädja sig åt i många år i framtiden.

Snickare Mönsterås

Vad vi erbjuder för tjänster

Snickare Mönsterås

Vår målgrupp är alla som söker en snickare i Mönsterås med omnejd. Här finns det många år av erfarenhet och ni kan därmed lita på oss och vår kompetens. Kvalitet är någonting som vi alltid har i fokus, alltifrån våra arbetsmetoder till hur vi väljer material.

Några exempel på vad vi erbjuder:

  • plåtarbeten
  • takrenovering
  • takbyte
  • fönster/dörrbyte
  • fasadrenovering
  • altaner/uterum/förråd
  • trappor
  • takskottning.

Som sagt var så är ovanstående exempel på vad det är vi erbjuder men vi kan hjälpa till med mycket annat också. Tveka därför inte på att kontakta oss, även om den tjänst du vill få hjälp med inte återfinns i listan!

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

MM Plåtslageri och Bygg

LINDELÖVSGATAN 3, 572 73 Kristdala

0760-22 46 41

info@mmplat.se

Snickare Mönsterås

MM Plåtslageri och Bygg är ett pålitligt och prisvänligt alternativ av företag för alla som söker en snickare i Mönsterås, Vi ser fram emot att få hjälpa dig, varmt välkommen!